Bestuur
Lid worden

Inlichtingen Lidmaatschap J.A.C.  Orion 2023

Hoe word je lid van J.A.C.  Orion vzw KKUSH 1219?

1.  Vul het inlichtingenformulier in.
De gegevens hebben we nodig om jouw licentie  bij het KKUSH aan te vragen.
Het formulier vind je op de website.

2.  Het lidmaatschap is persoonlijk en geldt per kalenderjaar
(dus van 1 januari tot 31 december)

Alle  leden (effectieve en niet-effectieve leden) betalen  € 20.
Hiervoor  krijg je een licentie (verplichte verzekering) + bijhorende lidkaart met een licentienummer. Hiermee kan je deelnemen aan de activiteiten  Met deze licentie ben je verzekerd bij deelname aan een activiteit,  georganiseerd door een club aangesloten bij de KKUSH.
Opgelet : iemand die geen licentie heeft  (kan ook van een andere club zijn) kunnen we niet meer toelaten op wedstrijden.
Meer info over de licenties kan je vinden op de site www.kkush.be/nl/licenties

Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE76  8905 7407 1895 met vermelding van lidgeld 2023 + naam persoon
 
Bedankt!

 BIC: VDSPBE91 VDK-SCHELDERODE

Als lid gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens (naam, adres, gegevens van de hond(en)) op het secretariaat bewaard worden. Als lid gaat u ermee akkoord dat er foto’s gepubliceerd worden van de activiteiten; alleen op uitdrukkelijk verzoek worden deze verwijderd. Als vereniging zijn wij verplicht om jullie naam + adres en stamboeknummer(s) van de hond(en) door te geven aan de Vergadering Der Afgevaardigden (VDA) van de Koninklijke Kynologische Unie St-Hubertus (KMSH), waar we als vereniging zelf lid van moeten zijn voor de erkenning van de club. Verder worden de persoonlijke gegevens nooit doorgegeven aan derden en worden deze enkel  en uitsluitend gebruikt door het secretariaat voor verenigingsdoeleinden.